Els funcionaris de la presó de Fontcalent eviten un nou intent de fugida

L'intern ja coneixia el centre d'un ingrés anterior
L'intern ha intentat fugir | Google Maps

Els funcionaris del centre penitenciari de Fontcalent han frustrat un nou intent de fugida del centre per part d'un intern que acabava d'ingressar, però que ja havia estat anteriorment, ha informat el sindicat ACAIP-UGT.

Els fets s'han produït cap a les 19.00 hores d'este dimecres en el mòdul 9, a on es troben els interns recentment ingressats i aquells que han de passar quarantena per a previndre el Covid-19, segons un comunicat del sindicat majoritari en presons.

Un d'ells, que havia ingressat el mateix dia, però que ja coneixia el centre d'un ingrés anterior, ha saltat el mur del pati del mòdul i pujat a les teulades del recinte.

Els funcionaris de servici han detectat immediatament que l'intern intentava anar-se'n del centre, pel que han donat la veu d'alarma i s'ha activat el protocol de fugides. Ràpidament ha sigut localitzat pels treballadors del centre en la teulada del mateix mòdul i lloc de nou baix custòdia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un xiquet de 14 anys pega i mossega a sa mare per no comprar-li un patinet en València" "Interposen 15 sancions en un local de kebab en Alacant"