Quatre detingudes per furtar roba en diferents centres comercials d'Alacant

Els productes estan valorats en més de 6.000 euros
Es tracta de quatre xiques d'entre 21 i 31 anys | Europa Press

Els agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant a quatre xiques que formaven part d'un grup organitzat i de car√†cter itinerant que es despla√ßava per tota Espanya i que havia furtat m√©s de 6.000 euros en roba i complements en diferents centres comercials.

Les investigacions han comen√ßat quan els policies han detectat la pres√®ncia de quatre xiques que s'estaven despla√ßant pels diferents centres comercials d'Alacant i que presumptament eren les autores d'alguns robatori en els establiments.

El Grup Operatiu de la Policia Judicial de la Comissaria Nord ha pogut recaptar la informaci√≥ necess√†ria i la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana ha detingut a les quatre persones.

 

No han pogut justificar la procedència de la roba

Es tracta de quatre xiques d'entre 21 i 31 anys, procedents de Madrid, que s'havien despla√ßat fins a Alacant per a cometre estos robatoris.

En el moment de ser detingudes, circulaven en un cotxe que portava el maleter ple de peces, totes elles amb alarmes antirobatori en funcionament. No obstant aix√≤, ninguna de les detingudes ha pogut justificar la seua proced√®ncia i no tenien tiquets de compra dels objectes.

 

Productes valorats en més de 6.000 euros

Els productes robats, que superaven el centenar, pertanyien a diferents establiments de quatre dels principals centres comercials d'Alacant. Es tracta de peces de vestir, bolsos i complements, alguns valorats en m√©s de 700 euros. Tots els productes robats superaven els 6.000 euros de valor.

Per a furtar, les quatre persones es distribu√Įen les tasques i usaven una classe de bolses que neutralitzen els sistemes de seguretat dels establiments. Les quatre detingudes, amb antecedents policials per fets similars, han sigut posades a la disposici√≥ del Jutjat d'Instrucci√≥ de Gu√†rdia d'Alacant.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"Greu incendi en diferents carrers de Catarroja" "Desarticulen un grup que venia droga entre menors en Riba-roja"