Quatre detingudes per furtar roba en diferents centres comercials d'Alacant

Els productes estan valorats en més de 6.000 euros
Es tracta de quatre xiques d'entre 21 i 31 anys | Europa Press

Els agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant a quatre xiques que formaven part d'un grup organitzat i de caràcter itinerant que es desplaçava per tota Espanya i que havia furtat més de 6.000 euros en roba i complements en diferents centres comercials.

Les investigacions han començat quan els policies han detectat la presència de quatre xiques que s'estaven desplaçant pels diferents centres comercials d'Alacant i que presumptament eren les autores d'alguns robatori en els establiments.

El Grup Operatiu de la Policia Judicial de la Comissaria Nord ha pogut recaptar la informació necessària i la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana ha detingut a les quatre persones.

 

No han pogut justificar la procedència de la roba

Es tracta de quatre xiques d'entre 21 i 31 anys, procedents de Madrid, que s'havien desplaçat fins a Alacant per a cometre estos robatoris.

En el moment de ser detingudes, circulaven en un cotxe que portava el maleter ple de peces, totes elles amb alarmes antirobatori en funcionament. No obstant això, ninguna de les detingudes ha pogut justificar la seua procedència i no tenien tiquets de compra dels objectes.

 

Productes valorats en més de 6.000 euros

Els productes robats, que superaven el centenar, pertanyien a diferents establiments de quatre dels principals centres comercials d'Alacant. Es tracta de peces de vestir, bolsos i complements, alguns valorats en més de 700 euros. Tots els productes robats superaven els 6.000 euros de valor.

Per a furtar, les quatre persones es distribuïen les tasques i usaven una classe de bolses que neutralitzen els sistemes de seguretat dels establiments. Les quatre detingudes, amb antecedents policials per fets similars, han sigut posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu incendi en diferents carrers de Catarroja" "Desarticulen un grup que venia droga entre menors en Riba-roja"