Furten en un banc de València a plena llum del dia sense que ningú s'entere

Els lladres ho tenien tot planejat
L'atracament s'ha produït en la sucursal del Banc Santander del carrer de la Reina | Google Maps

Quatre lladres han atracat este matí de divendres un banc en València. Però no ha sigut a punta de pistola i tampoc s'ha viscut cap moment de pànic. Els atracadors han eixit igual de tranquils que han entrat, encara que amb un botí de 15.000 euros.

Segons ha avançat 'Las Provincias', els fets s'han produït a les 10 del matí en la sucursal del Banc Santander del carrer de la Reina de València. Pel que pareix, els lladres tindrien perfectament planejat l'atracament, ja que no han alçat cap sospita.

Un robatori planejat

Tres dels atracadors, segons han permés vore les imàtgens de les càmeres de seguretat, que ja han sigut entregades a la Policia, han entrat en diferents moments i han anat col·locant-se en punts, que ja tenien pensats, per a que els treballadors del banc no vegueren com entrava una companya seua, qui s'ha encarregat d'agarrar els diners.

Mentres els tres lladres es feien passar per clients que esperaven el seu torn, l'última en entrar s'ha fet amb tots els bitllets de la caixa fortaque estava oberta. En omplir-se la motxilla, la dona ha eixit de la sucursal i, darrere, els altres tres.

En ser conscients els treballadors de què la caixa forta estava buida, han avisat a la Policia i dos patrulles de la Policia Nacional han acudit a la sucursal. Els agents investiguen ara el cas amb l'objectiu de localitzar als lladres amb l'ajuda de les imàtgens de les càmeres de seguretat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nova estafa en Alacant: Demanen una fiança per un fals atropellament" "Atraquen 2 sales de joc de València i Picassent amb matxets i pistoles"