El germà de Penélope Cruz també aconsegueix l'èxit amb la seua col·laboració amb Bunbury

Al llarg de la seua trajectòria professional ha treballat en l'àmbit cinematogràfic i publicitari
Eduardo Cruz amb la seua germana Penélope | Instagram (@educruzcontrol)

El discret Eduardo Cruz, germà xicotet de l'actriu Penélope Cruz, està aconseguint fer-se un buit en el món de la música després de col·laborar amb Enrique Bunbury en el seu nou disc titulat ‘Expectatives’, en el qual apareix la seua cançó ‘Cuna de Caín’. Este projecte ha sigut motiu d'alegria per a la seua germana que li ha mostrat constantment tot el seu suport i afecte a través de les xarxes socials.

El germà de la família, a les seues 32 anys, també aconsegueix sumar els seus propis èxits en l'àmbit musical després d'haver centrat la seua trajectòria professional en el cinema i la publicitat.

A més, ha col·laborat en les bandes sonores de diverses pel·lícules en les quals figuraven les seues dos germanes en el repartiment, com en el cas de ‘Piratas del Caribe: en mareas misteriosas’.

D'altra banda, també ha participat en reconegudes campanyes comercials per a la marca ‘L’Oreal’ i ‘Lancome’ amb les seues composicions musicals.  

Penélope, ha aprofitat l'ocasió per a felicitar a tots dos músics pel seu projecte a través de Twitter i Instagram. En la publicació apareix el nou disc que incorpora el single d'Eduardo, considerat ja per la seua germana «una meravella de cançó».

De fet, en altres ocasions i mitjançant les constants publicacions en les xarxes, també s'ha pogut veure la unió entre els germans.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Impactant: Busca a sa mare en TV i es porta la major sorpresa de la seua vida en directe" "Este matí: Incendi d'un cotxe a la ciutat de València"