Gran debut de Toñi Moreno en ‘MyHyV’, però agredolç per a Emma en ‘Viva la vida’

Las presentadoras finalmente se han estrenado al frente de los programas que habían intercambiado, pero la acogida no ha sido la esperada
Toñi Moreno s'ha estrenado en 'MyHyV' amb un nou registre i una nova imatge | Cuatro

 

Debuts agredolços en Mediaset. Fa un temps que va eixir a la llum la notícia que Toñi Moreno i Emma García s'intercanviarien els programes. Després d'aquests primers dies de novembre finalment hem pogut vore els seus debuts en 'Mujeres y Hombres y Viceversa' de Cuatro i 'Viva la vida' de Telecinco, respectivament. Però no tot ha eixit com s'esperava. Mentre que Toñi Moreno es va acomiadar de 'Viva la vida' diumenge passat amb un emotiu missatge i ràpidament va prendre 'MyHyV' envoltada d'una gran benvinguda, a Emma García no li va ser tan bé en el seu debut al capdavant del seu nou programa.

El gran debut de Toñi en ‘MyHyV’

D'una banda, Toñi Moreno es va desenvolupar com tota una professional en el plató de Cuatro, mostrant-se molt relaxada i sense perdre el seu enorme somriure. A més, tampoc ha volgut robar-li protagonisme al programa i les seues paraules de presentació han sigut molt breus: «Molt bon dia, benvinguts, açò és 'Mujeres y Hombres y Viceversa', el meu nom és Toñi Moreno i anem a gaudir». L'andalusa ha preferit cedir-li el torn a Santana, el que va ser tronista fa uns anys, per a donar començament amb la vesprada: «El més important, és veritat que teniu nova presentadora, ho faré com puga, però el més important és que teniu nou tronista». Després de deu anys amb Emma García al capdavant de 'MyHyV' les expectatives estaven molt altes, però Toñi Moreno ha sabut defensar-se molt bé, amb un canvi de registre i d'imatge molt diferent al que solia mostrar en 'Viva la vida'. El nou format ha encaixat molt bé amb ella i el públic sembla haver-la acceptat.

 

Emma García ha tingut un debut agredolç en 'Viva la vida' | Telecinco
 

Emma García no convenç en 'Viva la vida'

No obstant això, Emma García no ho ha tingut tan fàcil. A pesar que les dos presentadores han mostrat un suport mutu en les xarxes, la guipuscoana no ha pogut mantindre els aplaudiments del públic més enllà dels primers minuts: «Estic molt, molt il·lusionada per estar ací amb tots vosaltres, compartint una estoneta de la vida. Una estona llarga, de cinc hores».  La presentació d'Emma deixava clar tota la il·lusió que li feia aquest canvi en la seua carrera professional: «Espere que en aquestes hores gaudim, riguem, ens emocionem junts, perquè al cap i a la fi açò és la vida». I va concloure amb una entusiasta exclamació: «I açò què és? Vosaltres els sabeu: 'Visca la vida'!».

Les xarxes troben a faltar a Toñi Moreno en 'Viva la vida!'

  

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!