Gravava a xiques en el bany de sa casa sense el seu consentiment en València

Se li atribuïxen cinc delictes contra la intimitat
Foto d'arxiu d'n home mirant el mòbil  | ACN

Agents de la Policia Nacional han detingut en la ciutat de València a un home de 22 anys com a presumpte autor de gravar en el bany del seu domicili a cinc dones sense el seu consentiment. Les investigacions van començar després que els agents tingueren coneixement que una dona havia sigut gravada sense la seua autorització, en el bany del domicili del sospitós.

La víctima va ser alertada després que un amic observara, casualment, vídeos en els què ella apareixeria despullada. Els investigadors han realitzat un registre de l'habitatge del presumpte autor i han intervingut un mòbil, una tablet, un ordinador portàtil, un pendrive i dos targetes de memòria. Després d'un estudi i anàlisi del telèfon per part dels agents, s'han recuperat dos vídeos gravats a la víctima sense el seu consentiment.

Els policies han sabut que altres quatre dones també haurien sigut gravades sense autorització pel sospitós. Per estos motius, ha sigut detingut com a presumpte autor de cinc delictes contra la intimitat. L'home, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial. Mentrestant, continuen les investigacions per a l'esclariment dels fets.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Pillen a un home que ha cremat 30 contenidors en Alacant" "Vídeo: Un cotxe es crema en ple carrer de València"