Un musulmà li fa xantatge a un capellà després de gravar-lo fent-li una fel·lació en València

El sacerdot estigué a punt de pagar-li 75.000 euros al seu examant
Els dos hòmens van mantindre una relació a amagades durant un any i mig | Cedida

 

Un refugiat de confessió musulmana gravà a un capellà valencià mentres li feia una fel·lació per a fer-li xantatge. L'home li demanava 100.000 euros per a no difondre les imàtgens entre el seu entorn personal, familiar i professional i que conegueren, d'esta manera, la seua tendència homosexual.

Segons ha avançat el diari 'Información', els dos eren examants. El sacerdot va acollir al refugiat en la casa parroquial, en València, i iniciaren una relació a amagades que durà un any. Després d'un any i mig sense viure junts, tornaren a quedar en sa casa i el gravà mentres li practicava sexe oral.

El capellà va decidir denunciar el xantatge a la policia i el seu examant va ser detingut. El cas hauria de ser jutjat la pròxima setmana en l'Audiència Provincial de València, però els dos hòmens han arribat a un acord. La víctima ha assegurat que «se sent totalment reparat i satisfet» perquè el seu examant ha reconegut el xantatge i el relat de la Fiscalia i s'ha disculpat en diferents ocasions al capellà. Els dos van accedir voluntàriament al servici de mediació de la Ciutat de la Justícia.

La Fiscalia demana any i mig de presó per a l'autor del xantatge per atemptat contra la intimitat —ja que gravà al seu examant en ple acte sexual sense el seu permís—, encara que, probablement, no entre en presó en ser una condemna inferior a dos anys i no tindre antecedents policials. Tot i això, la Fiscalia manté la condemna de no arrimar-se a més de 300 metres del sacerdot ni comunicar-se amb ell per cap mitjà, ordres que es mantindran durant dos anys i mig.

Li anava a enviar el vídeo al Papa

Els fets es van produir en maig de 2017 i, un mes després, l'examant del capellà li envià diferents missatges de WhatsApp en els que figurava el vídeo i li exigia els 100.000 euros. Si no se'ls donava, enviaria el vídeo sexual i «a tots els seus familiars, a més de a tots els contactes» de la seua pàgina de Facebook i «al Papa», segons relata el fiscal. 

El sacerdot va demanar a un amic que fera de mediador, pel que van acordar entregar primer 50.000 euros i, més tard, 25.000, pel que van quedar en un bar de l'avinguda del Port de València per a la primera entrega, però, en arribar, l'autor del xantatge es trobà amb agents de la Policia Nacional de paisà.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"4 detinguts per impedir la demolició del Forn de la Barraca en Alboraia" "Ferit greu en ser atropellat en ple centre de Benissa"