Un candidat de Cs de Villena simulava ser una xiqueta per a demanar imàtgens sexuals a menors de 13 anys

De moment hi ha afectades deu menors de 13 anys de les províncies d'Alacant, València i Sevilla.
De moment hi ha 10 menors afectades | Guàrdia Civil - Alacant

 

Un home de 21 anys ha quedat en llibertat amb càrrecs després de ser detingut en Villena (l'Alt Vinalopó) per, presumptament, fer-se passar per una xiqueta en diversos perfils de les xarxes socials per a guanyar-se la confiança de menors d'edat i demanar-los imàtgens sexuals a canvi de diners.

Segons la Guàrdia Civil, este individu va sol·licitar estes imàtgens sexuals a deu menors de 13 anys de les províncies d'Alacant, València i Sevilla, als quals enganyava i, a la volta, oferia quantitats de diners que oscil·laven entre els 200 i 500 euros.

Este home aprofitava els perfils públics de xiques menors d'edat en les xarxes socials per a suplantar la seua identitat, fer-se passar per una adolescent més i establir un vincle de confiança amb les seues possibles víctimes.

Passat un temps, aprofitava eixa confiança per a demanar-los material fotogràfic i videogràfic en actitud sexual explícita i, inclús, intentava concertar cites presencials per a intentar mantindre relacions sexuals amb elles.

Cap d'estes cites es va arribar a materialitzar, segons la Guàrdia Civil, ja que va poder ser detingut abans que es produïren.

Els agents van poder identificar a esta persona i van trobar en el seu domicili un smartphone l'anàlisi del qual ha permés identificar, fins al moment, a deu víctimes diferents de les províncies d'Alacant, València i Sevilla.

En tot cas, no es descarta l'aparició de més menors afectades, ja que continua l'estudi del dispositiu mòbil.

Al detingut se li atribuïxen els presumptes delictes de corrupció de menors i contra la intimitat i la pròpia imatge, en contactar mitjançant tecnologia amb menors de 16 anys.

L'operació ha sigut desenvolupada per l'equip de Policia Judicial de Villena i el detingut ha sigut posat a disposició de l'autoritat judicial, que ha decretat la seua llibertat provisional, però amb la prohibició d'aproximar-se a les diferents víctimes, a qualsevol centre escolar i realitzar cap activitat relacionada amb menors.

Candidat de Ciudadanos en la localitat de Villena

El jove detingut figurava com a número 5 de la llista de Ciudadanos en les passades Eleccions municipals en la localitat de Villena. Després de conéixer-se la situació, la formació política ha suspés cautelarment de militància al detingut, de forma immediata.

Així mateix, des de Ciudadanos senyalaven a Europa Press que el candidat no va arribar a conseguir acta de regidor, ja que anava en quint lloc i la formació va traure dos edils.

També et pot interessar...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CASTELLÓ: Accident de trànsit en la N-340" "ALACANT: Accident entre una moto i un camió en la CV-723 en Dénia"