La Guàrdia Civil deté a dos persones per atracar a una persona amb mobilitat reduïda a l'eixida d'un local d'oci a Oliva

Els agressors varen eixir corrents amb els objectes personals i deixaren la víctima en la vorera
La Guàrdia Civil deté a dos persones per un delicte de robatori amb violència a Oliva | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil d'Oliva-Gandia, a la comarca de la Safor, ha detingut a dos homes, veïns d'Oliva, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència a un home de 40 anys amb mobilitat reduïda.

Els fets es van registrar sobre les 04:00 de la matinada del passat 22 d'octubre, quan la mata eixia d'un conegut local de la localitat d'Oliva de maquines recreatives on havia guanyat 350 euros.

  

Una vegada la víctima va eixir del local ja en la via pública, un jove se li va acostar per l'esquena, agarrant-lo del coll, intentant realitzar una tècnica de judo coneguda com 'mata lleó', la qual consistix en un estrangulament amb els braços al voltant del coll, provocant la falta d'aire de la persona que rep la tècnica.

Els agressors varen eixir corrents i deixaren la víctima en la vorera

  

Mentre el perjudicat intentava escapar-se de l'agressió, un segon jove procedia a llevar-li la cartera amb els diners guanyats per la víctima prèviament, així com la seua documentació. Una vegada aconseguit el seu objectiu els autors van fugir corrent, deixant a la víctima tirada en la vorera.

  

Després de tenir coneixement dels fets, els Agents van centrar la recerca, en els clients habituals d'aquest tipus d'establiments, aconseguint aconseguir la identificació dels mateixos a través de les càmeres de seguretat, els quals van ser identificats pels investigadors i posteriorment per la víctima. 

Detinguts dos homes de nacionalitat espanyola i marroquina

Per tot açò el passat 27 de novembre es va procedir per la Guàrdia Civil d'Oliva a la detenció de dos homes, de nacionalitat espanyola i marroquina, amb edats compreses entre els 25 i 27 anys, com a suposats autors d'un delicte de robatori amb violència.

   

Gràcies a la recerca duta a terme, s'ha aconseguit recuperar la documentació de la víctima i efectes personals a excepció dels diners.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescatats de nit tres joves i un gos d'una zona de difícil accés a València" "Llum verda per a connectar València amb la Ford d'Almussafes amb vies ferroviàries"