La Guàrdia Civil detén tres persones per robatori de joies a la Vall d'Uixó

Una d'elles és menor
Joies intervingudes per la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

Tres persones han sigut detingudes per la Guàrdia Civil per un presumpte delicte de robatori, recaptació i estafa. Una de les persones detingudes és un jove menor d'edat. Tots tres estan acusats de tres robatoris, tres delictes de receptació i altres tres d'estafa. Aquesta detenció s'emmarca dins dels serveis que la Guàrdia Civil té establerts per a combatre aquests tipus de robatoris i delictes en establiments comercials en la província. Un operatiu que es va posar en marxa només saber que s'havien produït diversos furts en domicilis i tendes de la localitat de la Vall d'Uixó a la Plana Baixa, on els sospitosos s'emportaven fonamentalment joies de gran valor.

La investigació es va iniciar aleshores arran de les diverses denúncies dels propietaris de les vivendes i comerciants afectats, entre ells joieries i tendes de compravenda d'or. La recerca va portar els agents després de nombroses gestions, a identificar a tres persones. Es va comprovar que una d'elles era menor d'edat i que totes eren residents en la localitat; que havien entrat en comerços i domicilis on havien sostret joies per valor de més de 3.000 euros.

A part del menor, dos altres joves, de 19 i 21 han sigut detinguts, no sols per robatori sinó també per tres delictes de receptació, per vendre les joies a terceres persones i uns altres tres delictes d'estafa. Els agents de la Guàrdia Civil van poder recuperar finalment les joies furtades i va ser tornat de seguida als seus propietaris. El jutjat d'Instrucció de Nules es fa càrrec ara de les diligències instruïdes per la Guàrdia Civil, pel que fa als joves de 19 i 21 anys, i per altra banda la Fiscalia de Menors de Castelló determinarà si el menor ha d'ingressar en un centre especialitzat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres persones ferides als bous al carrer de Borriana" "Estes són les millors i pitjors marques de cotxe que pots comprar"