La Guàrdia Civil destruïx una caixa d'explosius abandonada en una casa de Villar de los Olmos

Una dona l'ha trobat mentres netejava
Els explosius han sigut destruïts per la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

Este passat divendres 14 d'agost, una dona ha acudit a la caserna de la Guàrdia Civil de Requena, en la Plana d'Utiel (València), per a informar que havia trobat una caixa d'explosius en sa casa, situada en la pedania de Villar de los Olmos. Segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, la dona l'ha trobat mentres netejava la casa.

Només conéixer la troballa, l'Equip de desactivació d'Explosius de la Guàrdia Civil de València, s'ha desplaçat al lloc, a on ha comprovat que es tracta d'explosius amb els etiquetatges caducats i deteriorats. En concret, 17,5 quilos d'AMONITA en format de cartutxos, 8,5 metres de metxa lenta embreada i 10 detonadors pirotècnics ordinaris.

Els explosius han sigut destruïts pels agents en una pedrera del terme municipal de Buñol, zona indicada per a estos casos.

Des de la Guàrdia Civil de València, recorden que la manera d'actuar davant la troballa d'algun artefacte explosiu consistix a no tocar, ni manipular l'objecte i avisar immediatament a la Guàrdia Civil a través del 062.


 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apareix un cadàver en una plaça de Sagunt" "Greu incendi forestal en Xàbia"