La Guàrdia Civil resol una vintena de robatoris en vehicles a l'Horta Nord i deté a dos homes

Els delictes s'han produït per complet a l'Horta Nord
Detenció de la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha esclarit una vintena de robatoris amb força a l'interior de vehicles que s'havien comès en la comarca valenciana de l'Horta de l'Horta Nord i ha detingut per aquests fets amb a dos homes. A més, un tercer ha quedat investigat. En el marc del Pla contra els robatoris en habitatge i vehicles, des del passat mes de febrer d'enguany, la Guàrdia Civil venia investigant diversos robatoris amb força ocorreguts en vehicles de la comarca de l'Horta Nord, on els autors accedien a l'interior forçant una de les finestretes. 

  

La fase d'explotació d'aquest operatiu va culminar amb la detenció dos homes i un tercer investigat, tots de nacionalitat espanyola, i d'edats compreses entre els 18 i 43 anys, com a presumptes autors de delictes de robatori amb força en vehicles. Aquests detinguts cometien els robatoris a la nit intentat passar desapercebuts i en vehicles aparcats en les vies públiques d'aquestes poblacions.


Aquestes persones intentaven vendre els objectes sostrets dels vehicles que robaven, arribant a consumar la venda d'aquests articles en alguna ocasió a través de pàgines en internet de venda d'articles de segona mà. Fins al moment, la Guàrdia Civil ha pogut esclarir 20 robatoris amb força comesos pels detinguts. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº 1 de Massamagrell, detalla l'Institut Armat a través d'un comunicat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Este és el preu que et costarà passar el Cap d'Any a la discoteca" "L'obra solidària de les Falleres infantils"