Localitzen en un habitatge d'Alacant una plantació 'indoor' de plantes de marihuana

Les forces de seguretat ho van descobrir per una fugida d'aigua i detenen al presumpte propietari per tràfic de drogues

La Policia Local d'Alacant i els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS), van localitzar una plantació 'indoor' de marihuana, amb 130 plantes en acudir a controlar dos fugides d'aigua amb risc, dins d'un habitatge situat en carrer Economista Germán Bernacer, i van aconseguir detindre al presumpte propietari, un home de 24 anys, per un delicte de tràfic de Drogues.

Segons fonts policials els fets van ocórrer la vesprada del 23 de juny, a les 17.20 hores, quan un veí va alertar a la central de Policia Local d'una important fugida d'aigua a l'interior d'un habitatge.

Immediatament una patrulla que realitzava labors de seguretat i es trobava patrullant en la zona es va desplaçar a l'habitatge, i es va entrevistar amb el denunciant que els va explicar que porten diversos dies amb una fugida d'aigua, alertant als agents que en aqueix pis no vivia ningú i està deshabitat.

La Policia comprova com efectivament hi ha diverses fugides d'aigua, i la filtració provenia d'un habitatge que es trobava tancada, per això i en observar risc en aqueix immoble i que l'aigua provenia de la cuina, van sol·licitar la presència dels Bombers del Servei de prevenció Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant SPEIS, per a poder accedir.

Els bombers del SPEIS van acudir amb dos dotacions i sis bombers al lloc de l'emergència, i van desplegar el vehicle escala fins al pis afectat per a accedir per la cistella en altura per a entrar fins a l'habitatge pel balcó, amb l'objectiu de detindre la fugida d'aigua i actuar en el tall d'aigua.

Els efectius del SPEIS accedeixen per una finestra oberta, i en poder entrar en l'habitatge observen olor de marihuana, i van localitzar una plantació ‘indoor’ amb 130 plantes dins d'un habitatge deshabitat resistències connectades, un equip d'aire condicionat i diversos focus.

Els bombers van controlar la fugida de l'aigua, i van inspeccionar l'habitatge i la instal·lació elèctrica per a assegurar que no existia risc.

Així mateix, mentre la Policia Local estava custodiant la plantació de marihuana es va personar en el domicili un jove, que va manifestar als agents que vivia en aqueix habitatge, i va reconéixer ser el propietari de la plantació de marihuana.

Per tals fets esta persona va ser detinguda per un presumpte delicte de tràfic de drogues, i se'l va informar dels motius de la seua detenció, així com dels drets que li assisteixen, i va ser traslladat a dependències policials.

Els agents de la Policia Local d'Alacant van procedir a confiscar la plantació, precintar i custodiar l'habitatge fins que es va fer càrrec de la mateixa el Cos de Policia Nacional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Assistides dos persones per mossegada de gos a l'Alcúdia i Burjassot" "Un parapentista ferit després de patir una caiguda a Villar del Arzobispo"