Apareix de nou l'helicòpter nocturn sense amo d'Almassora i es resol el misteri

També s'ha observat en la costa d'Orpesa
Els testimonis captaren unes imàtgens en Orpesa | Cedida

Esta passada setmana, els ve√Įns de la localitat d'Almassora, en la comarca de la Plana Alta (Castell√≥), es van alarmar per la pres√®ncia d'un helic√≤pter que sobrevolava a pocs metres d'altura les platges. 

Segons informa 'Mediterr√°neo', la sorpresa va continuar quan en Orpesa, en la mateixa comarca, alertaren d'una situaci√≥ pareguda. Els testimonis captaren unes im√†tgens a on s'observava un helic√≤pter sobrevolant un mateix punt sense moure's.

Totes les autoritats, com Salvament Mar√≠tim, la Policia Local, la Policia Nacional, el Consorci de Bombers i la Gu√†rdia Civil, desconeixien la propietat de l'aeronau i suposaren que podia pert√°nyer a alguna empresa privada del Port de Castell√≥. Encara que tamb√© veien estrany que es tractara d'aix√≤.

Com el misteri de l'helic√≤pter seguia sense resoldre's, s'ha tornat a contactar amb Salvament Mar√≠tim, esta volta a nivell nacional. En esta ocasi√≥ ja han confirmat que l'aeronau √©s de la seua propietat i realitza estos moviments perqu√® fa simulacres i pr√†ctiques espor√†diques en les costes provincials, per a preparar als seus equips per a futures emerg√®ncies. 

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"Un menor i un home ferits en ser atropellats en Vila-real" "41 persones presumptament implicades en el robatori de 20 tones de garrofa en la Ribera"