«Si ho sé, no vinc»: l'arravatament de Carmen Borrego en la roda de premsa de ‘Las Campos’

Succeïa amb motiu de l'especial nadalenc del reality
María Teresa Campos junt a Carmen Borrego i Terelu Campos | España Diario

 

Eren molts els que esperaven amb ansia la volta del reality de 'Las Campos', esta vegada filmat a Nova York com el principal reclam de la nova temporada. Ara, com informa 'Look', han celebrat una roda de premsa en la casa de la matriarca per a presentar l'especial nadalenc del programa.

  

  

No obstant açò, aquest esdeveniment ha deixat un moment una miqueta singular: l'arravatament final de Carmen Borrego, qui al final de la roda de premsa esclatava i criticava que a penes li havien prestat atenció.

De fet, les seues paraules exactes han sigut: «Per a què em pentine i em maquille jo?, si ho sé, no vinc», remugava profundament ofesa. Ràpidament, mentre el seu enfadament donava mostres d'estar disparant-se deia: «Com sempre els pregunten alguna cosa i comencen a contar el dia que van nàixer. Sempre fan igual».

  

  

 

María Teresa vol tornar a presentar un programa

En aquesta roda de premsa, també hi ha hagut espai per a altres moments a tenir en compte. Un en concret destaca per sobre dels altres i quasi eclipsa els enfadaments de Borrego: la subtil petició de María Teresa de tornar al mitjà amb un programa propi.

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos detinguts per atropellar voluntàriament un home després d'una discussió de trànsit a València" "Un jove de Castelló a punt de perdre un ull després d'una brutal baralla a les portes d'una discoteca"