Un home patix un atac de cor en ple carrer de València

La Policia Local li ha practicat una reanimació abans de què arribaren els servicis mèdics
Els agents de la policia han intervengut per a salvar-li la vida a l'home | Policia Local de València

Este djious de matí, entre les 8.00 i les 9.00 hores, s'ha produït un incident en ple carrer de la ciutat de València. Un veí ha patit una parada cardiorespiratòria mentres es trobava en la via pública. En eixos moments, agents de la 4a Unitat de Districte han intervingut per a intentar salvar-li la vida a l'home que s'ha trobat indispost.

Tal com informa la Policia Local de València en un comunicat en les seues xarxes socials, els fets s'han produït en el carrer de Josep Maria Bayarri, molt prop de l'Hospital General Universitari en el barri de la Llum. Segons han explicat els agents policials, li han practicat a l'ancià, un home de 79 anys, una Reanimació Cardiopulmonar (RCP), ja que patia una parada. Després d'este fet, els policies han pogut reanimar-lo amb un desfibril·lador. Este element ha sigut clau per a evitar la seua mort.

Gràcies a la intervenció dels agents que, segons algunes fonts, han estat fent-li les maniobres de reanimació durant 35 minuts, la vida de l'home ha pogut ser salvada. De fet, els agents sanitaris del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) han felicitat el difícil treball practicat pels policies. En este cas, la intervenció dels servicis sanitaris no ha sigut necessària, ja que la ràpida intervenció dels agents ha evitat la tragèdia. Com els mateixos policies han confessat, ha sigut una bona actuació per a celebrar el Dia de la Policia Local en València.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"3 ferits en un atropellament en el centre de Castelló" "Alerta en Espanya per la venda de salsitxes contaminades en molts cines"