Dos policies salven la vida d'un xic que havia patit una reacció anafilàctica per picada de vespa en València

Els agents van decidir portar-lo a l'hospital en el cotxe patrulla
El jove va demanar ajuda als agents que estaven regulant el trànsit | EFE

 

Dos agents de la Policia Local de València han salvat la vida d'un xic de 27 anys que va patir una reacció anafilàctica per una picada de vespa en València. El jove, que és al·lèrgic al verí que desprenen estos insectes, tenia dificultats per a respirar i els policies el van auxiliar cap a les 12.45 d'este dilluns en la Gran Via Ferran el Catòlic. 

Els agents estaven controlant el trànsit quan el xic els va demanar ajuda perquè la seua vida corria perill, segons ha avançat 'Las Provincias'.  En ixe moment, els dos policies van decidir portar al xic a l'Hospital Nisa 9 d'Octubre amb el seu cotxe patrulla. Ja en el centre mèdic, els professionals li van injectar un antihistamínic. El metge que va atendre al jove, va felicitar als dos agents per la seua ràpida intervenció perquè, de no ser així, el xic haguera pogut morir pel verí d'este insecte

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"❗ LOCALITZAT: Troben a Jean Louis, amb Alzheimer. Gràcies per la vostra ajuda" "❗🌊 ATENCIÓ VALÈNCIA: Xic a punt de morir en la platja de la Malva-rosa"