Dos policies salven un bebé de 19 mesos inconscient en València

Els agents van poder actuar amb rapidesa perquè estaven molt prop del lloc dels fets

Enfermedades raras en niños
El xiquet no respirava en eixir de la banyera | BitPadres.com

Agents de la Policia Nacional van atendre la nit del diumenge a un menor de 19 mesos inconscient i que no responia després de patir, segons pareix, un pic de febre -mentres el banyava sa mare- i del que no es recuperava. Els agents que van arribar immediatament a la casa, i en observar l'estat crític del xiquet, els van traslladar immediatament a un centre hospitalari.

  

Els fets van passar cap a les deu i quart de la nit, quan els agents que realitzaven faenes de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091, per a que els agents més pròxims acudiren al domicili, ja que un pare havia cridat comunicant que el seu fill menut estava inconscient i sense signes vitals.

Els policies van anar ràpidament al lloc i van localitzar en l'interior del portal a un home i a una dona molt nerviosa i espantada, amb un xiquet de poc més d'un any embolicat en una manta, amb els ulls oberts, sense reaccionar i amb el cos immòbil.

Els agents van decidir traslladar-los al centre hospitalari més pròxim en el vehicle policial als pares amb el menut, donant avís a la Sala del 091 per a que alertara a l'hospital de la imminent arribada d'un xiquet que no respirava. A més, un altre efectiu, que estava acudint al lloc, va ser avisat per a que els acompanyara en el trajecte facilitant el trànsit fins a l'hospital.

Atenció ràpida dels agents i dels metges

Els agents en uns pocs minuts van arribar a l'hospital on els esperaven diversos metges emportant-se al menut al box de crítics. Els policies es van quedar amb els pares i, en pocs moments, van sentir el sanglot del xiquet, que després de ser estabilitzat va quedar ingressat en l'UCI pediàtrica en observació.

Els policies van saber que la mare estava banyant al seu fill de 19 mesos quan, per sorpresa, va començar a convulsionar, perdent la consciència i adquirint un color blavós, deixant de respirar. La mare va tractar de realitzar una reanimació cardiopulmonar, però el xiquet no responia. En això, va avisar al pare que estava en el domicili i va ser ell qui va telefonar immediatament al 091.

Una de les doctores que va atendre el menor va manifestar als agents que gràcies a la seua ràpida intervenció s'havia pogut salvar la vida del xiquet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari