Un home detingut per amenaçar amb un ganivet a una treballadora d'un local en Torrevieja

La víctima ha plantat cara a l'agressor
L'ha amenaçada amb un ganivet de cuina | Diario de Sevilla

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut al presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació, usant una arma blanca, dut a terme en un comerç regentat per una ciutadana de nacionalitat xinesa en la localitat de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant). 

La Guàrdia Civil de Torrevieja va iniciar una investigació a causa de la denúncia interposada per la propietària d'un local comercial en una zona molt concorreguda de la localitat, ja que segons va manifestar als agents, un home havia amenaçat amb una arma blanca a la dependenta del seu negoci mentres treballava, amb la intenció de robar-li. 

Segons la declaració de la denunciant, els fets van passar a mitjan vesprada, durant un moment en el que l'empleada es trobava a soles en el local. Un home va entrar per a comprar una llanda de refresc i de sobte, va accedir a l'interior del taulell, a on es trobava la dependenta, amb un ganivet de cuina a la mà. De manera intimidatòria li va exigir que obrira la caixa registradora i li donara tots els diners de la recaptació. 

La treballadora li va plantar cara

En este cas, el robatori no va eixir com l'autor esperava, que es va trobar amb un obstacle imprevist: una dependenta que li va plantar cara i li va impedir emportar-se els diners de la recaptació. I és que lluny de tindre por davant de l'actitud amenaçadora de l'intrús, la treballadora es va enfrontar a ell, produint-se un forcejament entre els dos.

Esta, protegint-se i a la mateixa volta espentant a l'home cap a la porta, va conseguir escapar-se d'ell i tirar-lo del local sense patir cap lesió i sense els diners. La Guàrdia Civil va iniciar una investigació dels fets per a identificar i detindre a l'autor del robatori.

Pel que pareix, i segons les investigacions dels agents, esta persona tenia un ampli historial d'antecedents per delictes d'estafa, amenaces i atemptat contra els agents de l'autoritat. Este fet va permetre als investigadors identificar-lo durant el visionat de les càmeres de seguretat del local. De fet, un dels investigadors el va reconéixer de seguida, sense cap classe de dubtes, ja que l'havia detingut recentment.

Les actuacions fetes pels agents van permetre trobar a l'autor del robatori, un home de 45 anys i resident en la localitat de Torrevieja. Per tals fets s'ha procedit a la detenció d'esta persona per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Ha sigut posat a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó.

En el moment de la detenció, l'autor es trobava en casa de la seua parella de la que té una ordre d'allunyament, ja que existix una denúncia prèvia de la dona a este per violència de gènere. Segons els agents, esta ordre ha sigut infringida en reiterades ocasions anteriorment. Per eixos fets se li ha imputat un delicte de trencament de condemna. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix amb un martell a la seua dona després d'una discussió en València" "6 persones intenten fugir d'un control policial pel tancament perimetral en Alacant"