Un home detingut per cultivar més de 630 plantes de marihuana en Segorbe

Un altre home està sent investigat per la policia per còmplice
Tenien 636 plantes | Pixabay

La Guàrdia Civil ha detingut a un home i ha investigat a un altre per, presumptament, cultivar més de 600 plantes de marihuana en una finca de la localitat de Segorbe, en la comarca de l'Alt Palància (Castelló).

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, en agost es va iniciar una operació quan els agents van detectar una finca d'ús agrari de més de 10.000 metres quadrats que albergava en el seu interior dos hivernacles de 500 metres quadrats proveïts d'encerclaments per a ocultar a plantació, però als voltants emanava una forta olor característica a marihuana. Dins de la parcel·la, a demés, es van trobar tres depòsits de líquid per a reg d'aproximadament 1.000 litres de capacitat amb mànegues connectades per a afavorir el reg i diferents gossos de raça potencialment perillosa.

Els guàrdies civils van detectar l'existència de cinc sales de floració, llocs d'assecament i una zona de processament de les plantes collides, i van trobar una bàscula i una caixa amb cabdells preparats per al seu consum. La investigació va donar els seus fruits durant el matí del passat dijous, quan la Guàrdia Civil de Segorbe, juntament amb el suport de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló (USECIC), va conseguir desmantellar este punt de cultiu de droga.

En total s'han confiscat 636 plantes de cànnabis, 3 quilos de cabdells disposats per al seu consum i dos armes d'aire comprimit, una d'elles modificada en les seues característiques que donava l'aparença de ser d'un calibre superior. A demés, també hi havia material emprat en el cultiu, i s'ha detingut a un home i investigat a un altre com a autors d'un delicte contra la salut pública per la suposada participació en les faenes de cura i manteniment.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a un home que ha sigut buscat per la justícia 5 voltes en el Campello" "Troben a un dels fugitius més buscats i perillosos del Regne Unit en Orihuela"