Un home ferit en caure amb la bici per un barranc en Castell贸 de la Plana

El ciclista estava perdent molta sang
El ferit t茅 una ferida greu en una cama | Ajuntament de Castell贸 de la Plana

Els Bombers Municipals de Castell贸 de la Plana, juntament amb una dotaci贸 d'emerg猫ncies sanit脿ries de la Generalitat Valenciana, han procedit este mat铆 de diumenge al rescat d'un ciclista que havia patit un accident mentres feia exercici en els voltants de l'Hospital de la Magdalena. 

Els fets s'han produ茂t cap a les 09.30 hores del mat铆 quan el tel猫fon d'emerg猫ncies 112 ha rebut la telefonada d'un ciclista que alertava que un company seu havia patit una caiguda amb la bici i s'havia fet una ferida greu en una cama. Segons l'av铆s, el ciclista ferit estava perdent molta sang, pel que els acompanyants li havien fet un torniquet amb una cambra de bicicleta.

Fins al lloc s'ha despla莽at immediatament una reguarda de bombers municipals i una dotaci贸 d'emerg猫ncies sanit脿ries els que han hagut d'arribar a peu fins al lloc del sinistre, ja que la zona a on s'ha produ茂t la caiguda 茅s bastant agresta i no hi havia accessos per a arribar amb els vehicles fins a on es trobava ferit el ciclista.

En arribar els efectius d'emerg猫ncies al lloc de l'accident, la persona lesionada es trobava conscient i acompanyada de persones amb les que estava fent exercici descendint un xicotet barranc. El ciclista presentava una ferida profunda en una cama i despr茅s de ser estabilitzat pels facultatius m猫dics, el ferit ha sigut evacuat a peu pels bombers municipals els qui han hagut de descendir amb la llitera per una senda de dif铆cil acc茅s. Finalment, cap a les 11.00 hores del mat铆, els servicis d'emerg猫ncies han arribat fins a la zona a on havien deixat els vehicles d'emerg猫ncies i el ciclista ferit ha sigut traslladat en una ambul脿ncia fins a l'Hospital General.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Se celebren 20 festes en cases i tres botellons en Alacant" "Mor un motorista en la Granja de Rocamora"