Un home ferit greu en ser apunyalat enmig del carrer en Dénia

Tot indica que seria una revenja per un tema de droga
L'agressió s'ha produït enmig el carrer | Diario de Sevilla

Esta vesprada de dimecres, cap a les 18.00 hores, s'ha produït una agressió enmig del carrer del Marqués de Campos de la localitat de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), en el que un home de 40 anys ha pegat dos punyalades amb un ganivet a un altre home per l'esquena enmig del carrer. La víctima ha acabat greument ferida.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', una de les punyalades ha anat al costat dret i l'altra al pulmó, pel que l'home ferit ha sigut assistit pels servicis sanitaris i, una volta estabilitzat, ha sigut traslladat fins a l'hospital Marina Alta de la localitat.

L'autor dels fets ha intentat escapar del lloc dels fets amb l'arma de l'agressió en la mà i amb la roba plena de sang, però agents de la Policia Nacional, que han anat gràcies a l'avís de diferents testimonis, han conseguit pillar-lo a pocs metres del lloc dels fets. Després de fer les primeres investigacions policials, tot indica a què es tractaria d'una revenja per droga.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un brot de 15 persones en Almussafes obliga a cancel·lar l'agenda de la localitat" "Furta una targeta de crèdit en el centre de salut de Buñol"