Un home assassina a la seua dona en el Port de Sagunt i després se suïcida

El 016 és el telèfon d'atenció a víctimes és gratuït i no deixa empremta en la factura; el correu és 016-online@igualdad.gob.es
Cotxe de la Policia Nacional | Policia Nacional

Un nou assassinat masclista es cobra la vida d'una altra dona en la Comunitat Valenciana, aquesta vegada en la localitat de Port de Sagunt. Un home de 60 anys ha assassinat a la seua dona amb un ganivet, posteriorment s'ha llevat la vida saltant per la finestra d'un quart pis.

En el lloc dels fets nombrosos testimonis visuals han vist arribar efectius de policia nacional i local entorn de les 20:40 de la vesprada, no obstant això res han pogut fer per salvar la vida de cap dels dos.

Esta víctima és la primera víctima mortal per violència de gènere en la Comunitat Valenciana en 2021. Des que es van començar a fer estadístiques en 2003 són ja 136 les dones que han mort en el territori valencià per violència masclista.

El 016 és el telèfon d'atenció a víctimes és gratuït i no deixa empremta en la factura; el correu és 016-online@igualdad.gob.es

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Govern avisa que les imatges d'anit encara no s'han acabat" "Valencianistes ixen al carrer en una manifestació per a tirar a Peter Lim"