Dos hòmens segrestats en una casa de camp de Nàquera

Les dos víctimes presentaven algunes ferides
Sis guàrdies civils i dos policies locals es dirigiren a la casa de camp | IStockPhoto

Dos h√≤mens de nacionalitat albanesa han estat segrestats durant quatre dies en una casa de camp de N√†quera, en la comarca del Camp del T√ļria (Val√®ncia). Estaven encadenats, tancats en zulos i dormint en matalassos en terra. 

Segons informa 'Las Provincias', este dissabte un dels dos segrestats va conseguir escapar i va demanar ajuda a un ve√≠ d'una urbanitzaci√≥ pr√≤xima al lloc dels fets. 

La v√≠ctima va ser traslladada al centre de salut del municipi, ja que presentava algunes ferides de la cadena que portava en el turmell i de les pallisses que li havia donat el segrestador. 

La segona víctima

A dem√©s, l'home va alertar de qu√® una altra persona estava segrestada en el mateix lloc i en les mateixes condicions. D'esta forma, sis gu√†rdies civils i dos policies locals es dirigiren a la casa de camp per a alliberar a la segona v√≠ctima, que tamb√© va ser traslladada al centre de salut. 

Segons confirmen les primeres investigacions, un grup organitzat de traficants de marihuana va segrestar a estos dos h√≤mens per un ajust de comptes. Pel que pareix, les dos v√≠ctimes havien furtat gran quantitat de droga en la mateixa casa de camp a on havien sigut segrestats.

De moment, després de registrar el lloc, no s'ha pogut descobrir el o els responsables dels fets.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Rescatat un home que s'havia perdut fent senderisme en Onda" "Troben un laboratori amb 100 plantes de marihuana en Torrent"