Identificat l'autor de la punyalada en la Fira de Xàtiva

L'home apunyalat de 45 anys seguix a l'hospital
Imatge d'arxiu de la Fira de Xàtiva   | Cedida

 

Una operació de la Policia Nacional i les policies locals de Xàtiva i de Carlet per a resoldre l'assassinat de l'home de 45 anys que va ser apunyalat el passat 15 d'agost a la Fira de Xàtiva ha portat a identificar un pressumpte autor de l'atac. 

 

El pressumpte agressor seria un home veí de Carlet, a la comarca de la Ribera Alta, segons declaracions dels testimonis i investigacions policials, qui va liderar l'atac i sense cap discussió visible per les dos parts. Els testimonis afirmen que l'atacant anava acompanyat d'unes altres persones, segons informa dels fets el Levante-EMV. Com també que després de la identificació, la policia no va poder trobar al pressumpte agressor al seu domicili, sinó que este estaria en un altre lloc.

L'home va ser ferit d'una punyalada al ventre

El succés va ocórrer a les immediacions de les competicions de tir i arrastrament de la Fira de Bestiar a la capital de la Costera, segons va informar ja el diari el Levante-EMV. Segons el mateix diari, l'home va ser agredit per tres homes que s'han dirigit cap a ell per tal d'assestar una punyalada al ventre per a després fugir. L'home, veí de la localitat de Beniarjó anava també acompanyat d'una dona que portava un bebè.

 

Fins al lloc del succés es va desplaçar una unitat de Servei d'Atenció Basic Urgent (SAMU) que va desplaçar al ferit fins a l'Hospital Lluís Alcanyís. L'escena va causar gran nerviosisme en una fira de Xàtiva que viu durant esta setmana els seus dies grans.

 

Les mateixes informacions a les quals ha tingut accés el diari abans anomenat apunten al fet que tots dos, agressor i agredit, compten amb antecedents judicials. El ferit continua ingressat a l'hospital.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!