Identifiquen a deu persones que participaven en una festa d'aniversari en Utiel

Els assistents compartiren fotos i vídeos en les xarxes socials
Les persones identificades són majors d'edat de diferents poblacions | Pixabay

Agents del Cos de la Policia Local d'Utiel, en la comarca de la Plana d'Utiel (València) i de la Guàrdia Civil, han identificat a deu persones que participaven en una festa d'aniversari celebrada en la localitat.

Els fets van tindre lloc el dissabte 23 de gener en un edifici situat en el llogaret de les Cases d'Utiel, a on es va celebrar la festa d'aniversari d'un dels participants.

La investigació policial es va iniciar arran de la publicació de vídeos i fotos de la festa en una xarxa social, en les s'observava als participants en la celebració incomplir les normes sanitàries dictades per les autoritats competents per a lluitar contra la pandèmia de la Covid-19.

Els agents van identificar i van alçar propostes de sanció als assistents. Les persones identificades són majors d'edat de diferents poblacions de la comarca i s'enfronten a denúncies d'entre 601 i 30.000 euros.

La Policia Local i l'Ajuntament d'Utiel han fet una crida a la responsabilitat per a evitar que tornen a produir-se esta classe de fets, que, han recordat, «infringixen l'actual normativa covid i suposen un greu risc per a la salut de la ciutadania».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Segrestada i extorsionada per la seua exparella en Orihuela" "Foc en l'Hospital de Sagunt"