Un incendi obliga a desallotjar una torre de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València

El fum afecta a totes les plantes de l'edifici
La planta de la treballadora s'ha desinfectat per complet | À Punt

El centre d'Emergències de la Generalitat Valenciana acaba d'informar d'un incendi en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València. Concretament, el foc s'ha produït en la torre 3 i ha obligat a desallotjar tot l'edifici, ja que el fum afecta a totes les plantes.

Sis vehicles dels Bombers de l'Ajuntament de València amb una ambulància del Consorci preventiva treballen ara com ara en l'incendi. També han acudit fins al lloc efectius de la Policia Local i la Policia Nacional per a l'evacuació de l'edifici.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apallissa a la seua parella embarassada en València" "Un helicòpter s'estavella per causes desconegudes i deixa víctimes"