Un incendi en un garatge comunitari causa greus danys materials en Castell贸 de la Plana

La gravetat del foc ha provocat talls de tr脿nsit en el carrer
S'han cremat dos cotxes i una moto | Ajuntament de Castell贸 de la Plana

Efectius de bombers han sufocat este dilluns un incendi declarat en un garatge comunitari d'un edifici situat en el carrer de Museros de Castell贸 de la Plana, que ha provocat danys materials de consideraci贸 a dos cotxes i a una moto. La intervenci贸 dels bombers ha evitat que les flames es propagaren a altres vehicles.

En concret, dos dels tres vehicles afectats han quedat greument danyats i, d'altra banda, el p脿rquing s'ha omplit d'un fum negre esp茅s que ha requerit de la ventilaci贸 del garatge durant dos hores, ha detallat l'Ajuntament de la ciutat en un comunicat.

Els fets s'han produ茂t cap a les 16.30 hores, quan alguns ve茂ns han alertat al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emerg猫ncies 092 que eixia fum negre de la porta d'acc茅s d'un garatge comunitari. Fins al lloc s'han traslladat patrulles de la Policia Local els agents de la que, en vore les dimensions de l'incendi i l'intens fum que generaven les flames, han procedit a tallar la circulaci贸 de cotxes i el pas per als vianants en el tram del carrer afectat per l'incendi.

Es desconeixen les causes de l'incendi

Als pocs minuts tamb茅 han arribat al lloc dels fets els bombers municipals, que han desplegat una l铆nia d'aigua i han procedit r脿pidament a l'extinci贸 de les flames que afectaven 铆ntegrament un cotxe i a una moto. La visibilitat nul路la dins del garatge i les altes temperatures dins del p脿rquing han dificultat les faenes d'extinci贸 del foc. A dem茅s, a causa de la forta c脿rrega t猫rmica conseguida per les flames, un segon cotxe tamb茅 s'ha vist afectat per l'incendi i ha registrat desperfectes en la seua carrosseria.

El foc s'ha iniciat per causes que es desconeixen de moment i, a causa de l'intens fum negre despr茅s per la combusti贸 dels cotxes, els bombers municipals han hagut de prolongar les faenes de ventilaci贸 del garatge durant dos hores.

Finalment, cap a les 19.00 hores, s'ha donat per extingit l'incendi, en l'extinci贸 del que han participat nou bombers, dos caps i un sergent cap d'eixida. Quant a mitjans materials, s'ha usat una autobomba, un vehicle autoescala i tres vehicles lleugers.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Pres贸 per a una infermera per revelaci贸 de secrets en Gandia" "Agredix a la seua parella i la t茅 tancada en sa casa en Val猫ncia"