ÚLTIMA HORA

🚨 Quan passarem els valencians a la Fase 3 segons la Generalitat

Intenta matar a la dona amb una escopeta a la porta de casa en Picassent

L'home havia dit que anava a matar-la i tenia l'arma carregada
L'home tenia l'escopeta carregada i la va apuntar a la dona  | Arxiu

 

Un agent de Policia Nacional, destinat en València i que es trobava fora de servici, ha evitat que una dona fora agredida per la seua parella en Picassent, en la comarca de l'Horta Sud (València). El policia va observar en el portal d'un edifici de la localitat a una dona plorant i cridant que la volien matar, mentres forcejava amb un home, agarrant els dos una escopeta, cada un per un extrem.

 

Ràpidament, l'agent fora de servici va córrer al lloc i es va identificar com a Policia Nacional, per tal d'evitar una possible agressió. El policia va poder saber que l'home i la dona eren parella i que el primer, presumptament, volia agredir-la, amenaçant-la de mort amb l'escopeta que portava i que estava carregada.

 

L'agent va alertar a la Guàrdia Civil, acudint una patrulla al lloc dels fets, explicant-los què havia passat. La intervenció del Policia Nacional va fer possible, finalment, la detenció del presumpte autor dels fets per un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, així com la protecció de la víctima.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!