Intenta apunyalar a la seua ex a les portes de l'escola del seu fill en Castelló

Els fets s'han produït a l'hora que els xiquets ixen del col·legi
Els fets s'han produït a l'hora que els xiquets eixien d'escola | Google Maps

Un home, de 49 anys, ha sigut detingut este dimecres en Castelló per intentar apunyalar a la seua exparella, mare del seu fill. Els fets s'han produït esta mateixa vesprada a les portes de l'escolar Estepar, situada entre els carrers del Músic Pasqual Arsenio Hernández i Manuel Azaña.

Segons ha avançat 'Mediterráneo', l'home ha intentat apunyalar a la seua exparella amb un ganivet, justament a l'hora d'eixida dels xiquets d'escola, a les 16.30 hores. Per eixa raó, els fets han provocat un moment de pànic en les portes d'esta escola de Castelló. Afortunadament, la dona no ha resultat ferida.

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La família de Marta Calvo assegura que no tindrà pau fins que apareguen les restes" "Furta mandarines per un valor de 5.000 euros en Picassent"