Investigat per gravar a dones fent topless i a menors en la platja de Gandia

El responsable actuava amagat darrere dels cotxes o els arbustos de les dunes o des del seu propi balcó

Gent en la platja de Gandia (València)
El responsable feia zoom per a registrar les parts més íntimes de les víctimes | Ajuntament de Gandia

La Guàrdia Civil d'Oliva, en la comarca de la Safor (València), investiga a un home de 65 anys que gravava en vídeo a dones en la platja de Daimús, mentre feien 'topless', i a menors de Gandia, quan eixien del col·legi.

Segons explica 'Las Provincias', els fets s'inicien en el mes d'octubre, quan els agents van sorprendre l'individu, resident en Gandia, en la platja de Daimús, en la mateixa comarca, gravant imatges de dones sense la part de dalt del banyador.

Amagat darrere dels cotxes o els arbustos de les dunes, va ser descobert i es va donar la veu d'alarma. Com a conseqüència, els agents li van llevar la càmera i han hagut d'esperar a finals de febrer per a conéixer el seu contingut, ja que el jutge va autoritzar fa només unes setmanes el visionat del material.

Més de 50 víctimes

«Hi havia mig centenar de dones filmades, moltes d'elles menors», advertix la Guàrdia Civil. Les dones gravades en Daimús estaven en 'topless', mentres que les menors són d'un districte marítim de Gandia.


L'home filmava a les menors des del seu balcó mentres anaven o venien de centres escolars. També hi havia dones gravades en el passeig marítim de la platja de Gandia, solament passejant, encara que el responsable feia zoom per a registrar les parts més íntimes de les víctimes.

Des de que el jutge ha autoritzat el visionat de les imatges, els agents han pogut identificar a un total de deu dones, dos de Madrid, una de Gandia i set menors. Els agents de la Guàrdia Civil han informat a estes dones i a les famílies de les menors per a que puguen dur a terme accions legals.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari