Investiguen a l'amo d'un gos cec rescatat en estat molt greu en Alacant

L'animal podria tindre una malaltia en la pell, com sarna o leishmaniosi
El gos ferit trobat en Alacant | Policia Local d'Alacant

 

La Unitat Canina de la Policia Local d'Alacant va rescatar a un gos «en estat molt greu, deshidratat i moribund», a més d'amb possibles malalties en la pell el passat dissabte, 28 de setembre. Els agents han localitzat a l'amo, a qui se li imputa un presumpte delicte d'abandó i maltracte animal.

La Unitat Canina de la Policia Local va localitzar dissabte passat al gos, de xicoteta grandària, després d'una investigació. Després de l'operatiu de rescat, la Unitat Canina va procedir a la lectura del xip i van poder localitzar al propietari de l'animal. Una volta en sa casa, els agents van observar que este animal era cec i que podria tindre una malaltia en la pell, com sarna o leishmaniosi. D'esta manera, van sol·licitar de forma urgent la presència de la protectora d'animals que es va fer càrrec del gos.

L'amo de l'animal està sent investigat per un presumpte delicte d'abandó i maltracte animal. Una volta acabades les diligències i preses les declaracions, l'expedient es traslladarà al Jutjat, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

El regidor de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant, José Ramón González, ha agraït a la Unitat Canina l'«excel·lent treball que està desenvolupant diàriament en la ciutat», al mateix temps que ha assenyalat que la col·laboració ciutadana «és imprescindible» i ha sol·licitat als ciutadans que «si observen algun animal que està patint maltractament, donen avís a la Policia per a poder actuar».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jutjat per agredir i violar a la seua veïna davant del seu fill de 7 anys en València" "La condemna per al xic que intentà matar al germà menor de la seua exnóvia en Altea"