L'assassí de la seua parella en Almassora s'entrega i afirma que la matà davant dels seus dos fills menors

La Subdelegació del Govern en Castelló ha confirmat l'aparició del cadàver
La Subdelegació del Govern en Castelló ha confirmat l'aparició del cadàver | FREEPIK

 

ACTUALITZAT 20/03/2020 a les 12.20 hores. El presumpte autor del primer crim masclista durant l'estat d'alarma s'ha entregat este mateix matí de divendres davant la Guàrdia Civil d'Almassora, en la Plana Alta (Castelló), i ha confessat els fets. A demés, hauria comés l'assassinat davant dels seus dos fills menors d'edat.

 

El consistori ha explicat que els fets s'han produït en una casa del districte marítim d'Almassora. La Policia Local ha tingut constància dels fets després de les 8.00 hores d'este divendres. El presumpte autor del crim, també de 35 anys, s'ha entregat i ha confessat els fets davant la Guàrdia Civil, que instruïx les diligències del cas.

 

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha condemnat l'«assassinat masclista», ha decretat tres dies de dol i ha traslladat «la repulsa de la corporació municipal davant d'este i de tots els casos de violència masclista que fan més dur, encara si cap, el confinament a les dones que viuen sotmeses per les seues parelles».

 

Galí ha explicat que «els servicis socials de l'Ajuntament i la Policia Local estan treballant coordinadament amb la Guàrdia Civil per a atendre als dos menors, que es troben amb sa tia».

 

Investiguen en Almassora el primer assassinat masclista durant l'estat d'alarma

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere recapta dades sobre l'assassinat d'una dona, de 35 anys, este dijous en la localitat d'Almassora, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), per a determinar si es tracta d'un nou crim masclista.

 

La Subdelegació del Govern en Castelló ha confirmat l'aparició del cadàver d'una dona en el municipi d'Almassora i la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha informat este divendres en Twitter que investiga este crim.

 

De confirmar-se la seua naturalesa masclista, el número de dones assassinades per violència de gènere ascendiria a 17 en 2020 i a 1.050 des que van començar a registrar-se les estadístiques en 2003.

 

El 016 atén a totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 51 idiomes diferents, també durant l'estat d'alarma.

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!