Investiguen el maltractament de 5 gossos abandonats en Xest

Un d'ells era un cadell de 2 mesos
Imatge d'arxiu  | Gu√†rdia Civil

 

Este diumenge, els agents de la Policia Local de Xest, en la comarca de la Foia de Bunyol (Val√®ncia), han rescatat a cinc gossos desatesos i desnodrits en una caseta de camp. Un d'ells √©s un cadell de dos mesos que, pel seu mal estat, va morir unes hores despr√©s de ser localitzat. D'esta manera, el propietari dels gossos ha com√©s, presumptament, un delicte de maltractament animal. 

 

Segons informa 'Levante-EMV', els agents van rebre una cridada telef√≤nica d'uns ve√Įns de la Partida de l'Aguilar que informava de l'exist√®ncia d'una gossa en una caseta de camp que no podia caminar. La gossa anava de costat a costat i presentava s√≠mptomes de desnutrici√≥. A dem√©s, el lloc a on es trobava estava ple de fem i no tenia menjar ni aigua. 

 

Els agents van cridar a una protectora davant de la situaci√≥ delicada de salut de la gossa. Mentres esperaven, van sentir alguns gossos lladrar en el camp del costat. All√≠ hi havien 4 gossos m√©s, un d'ells un cadell de dos mesos, nugats en una cadena i en una situaci√≥ pareguda de desnutrici√≥. 

 

Els policies van desnugar als gossos i actualment, quatre d'ells estan recuperant-se en la protectora. Desgraciadament, el cadell va morir poques hores després.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!