Investiguen 5 persones per la mort d'un cavall a Albocàsser

El SEPRONA de la Comandància de la Guàrdia civil de Castelló investiga cinc persones per la mort d'un cavall i la indigestió de sis més

El SEPRONA de la Comandància de la Guàrdia civil de Castelló han procedit el mes d'octubre passat a investigar cinc persones per la comissió d'un presumpte delicte de danys que va causar la mort d'un cavall semental i la indigestió greu de sis més en un estable a la localitat d'Albocàsser.

Els agents van rebre denúncia del propietari d'uns cavalls informant que després d'alimentar-los amb l'última partida de fenc adquirit, els set animals van començar a mostrar seriosos problemes de salut, mort un semental i necessitant la resta diversos tractaments veterinaris, elevant les despeses per tots els serveis a més de 10.000 euros.

Després de la presa de vestigis i iniciada una investigació, els agents de SEPRONA van tenir coneixement de la identitat dels responsables del cultiu i distribució del fenc, alguns amb domicili en una localitat de la província Terol, comprovat alhora la traçabilitat d'esta partida de pastura fins a la venda al ramader.

Per estos fets han estat investigades les cinc persones que van tractar el producte, des de l'elaboració i el cultiu fins a la distribució al ramader.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La DANA deixa 127l/m² a Carlet i fortes trombes de pedra a Alacant" "22 anys i mig de presó per matar la seua exparella en presència de la seua filla"