🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

Investiguen si hi ha víctimes de 'l'assassina de Badoo' en València

Candy i la seua parella estan en la presó des del 5 d'octubre
Candy Arrieta, l'assassina de Badoo | Twitter

 

Hedangelin Candy Arrieta, coneguda com 'Dulce Ángel' en la xarxa social de contactes Badoo, atreia a hòmens per a que acudiren a vore-la en Pedrola, en Saragossa. La dona, veneçolana de 34 anys, pujava fotos suggeridores i missatges pujats de to. Però una volta quedava amb ells, els robava, segrestava i els pegava colps brutalment. 

 

Recentment, i segons conta el 'Levante', la dona hauria viscut en terres valencianes abans de traslladar-se al municipi saragossà, a on va cometre eixos delictes. Tots estos fets no els cometia a soles, tenia l'ajuda del seu nóvio, Mohamed Achraf, un marroquí de 35 anys i pare de tres fills, amb antecedents per maltractar a la seua anterior dona. Este home l'hauria conegut en territori valencià, però van acabar en el municipi de Pedrola, perquè la família d'ell residix allí. La investigació es centra ara en saber si hi haurien més víctimes de la dona en la Comunitat Valenciana. 

 

Actualment, Candy i la seua parella estan en la presó des del 5 d'octubre, acusats d'atacar a tres hòmens en els mesos d'estiu. A l'última víctima, José Antonio Delgado, un informàtic de 54 anys de Getxo (Biscaia) i que s'havia separat de la seua dona, li van pegar colps fins a deixar-lo inconscient. Li van robar uns 1.500 euros i un Mercedes d'alta gamma que van vendre per 10.000 euros en internet. Després, el van enterrar viu en un paratge apartat de Pedrola.

 

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!