Jordi Alba carrega contra l'afició del València per la seua rebuda a Mestalla

«Són sis anys que continue venint ací i em continuen xiulant», va assegurar el lateral esquerre del Barça, que va demanar un «poc més de respecte»
Jordi Alba carrega contra l'afició del València per la seua rebuda a Mestalla. | GTRESONLINE

El lateral esquerre del FC Barcelona, Jordi Alba, va mostrar el seu malestar amb l'afició del València després de finalitzar el partit que es va disputar este passat diumenge a Mestalla (1-1) i va denunciar que el tracte cap a ell «no és del tot bo». «Són sis anys els que he vingut ací i em continuen xiulant», va assegurar Alba, que va demanar un «poc més de respecte». «No entenc estes rebudes que em fan ací després de sis anys. Ja no dic que m'aplaudeixen, però que em tinguen un poc més de respecte igual que els hi tinc jo», va expressar l'exjugador valencianista.

«Al final, vaig venir ací com aquell que diu gratis i vaig deixar molts diners per al València», va afirmar Alba, que va afegir l'afició «hauria d'entendre» la seua marxa al Barça. «Vaig decidir marxar al Barcelona, que és d'on sóc, al millor club del món i són decisions que prenen tots els jugadors», va relatar el futbolista de l'Hospitalet de Llobregat. «Al final sempre ho he dit, estic agraït cent per cent al València: si no fora pel València, no estaria jugant a Primera Divisió», va sentenciar Alba.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El gran festival de videojocs que acollirà València" "Un accident entre dos vehicles a Sueca provoca que una dona es quede atrapada"