Un jove atropella a una persona major discapacitada a Elda i fuig

Tan sols tenia 4 mesos el permís de conduir
Imatge d'arxiu | Policia Local Elda

 

La Policia Local d'Elda ha detingut a un jove de 19 anys acusat de fugir, fins i tot en sentit contrari, després d'atropellar en un pas de vianants a un home d'edat avançada al que va causar greus ferides en les cames i el cap.

El jove, que tan sols té 4 mesos el permís de conduir, va poder ser identificat, localitzat i finalment detingut, a pesar que en un primer moment tant la seua mare, propietària del vehicle, com ell van declarar que els havien robat el cotxe i fins i tot la progenitora es va autoinculpar i va dir que conduïa ella. 

Segons un comunicat policial, els fets van ocórrer divendres passat sobre les 10 de nit quan el conductor d'un vehicle de la marca BMW circulava molt ràpid i va impactar contra un vianant que creuava el carrer.

L'home ferit, una persona major amb discapacitat psíquica, va haver de ser traslladat a l'hospital amb un fort impacte en les cames i sobretot en el cap, per on sagnava abundantment.

Després de reconstruir l'accident, prendre declaració als testimonis i a l'atropellat i altres diligències de recerca, els agents van determinar que presumptament el vehicle el conduïa el fill de la propietària, que va ser detingut acusat d'un delicte d'omissió del socors i després de prendre-li declaració i informar-li dels fets que se li imputen, va quedar en llibertat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Nova picada d'una caravel·la portuguesa en una platja valenciana" "ÚLTIMA HORA de l'estat de salut del xiquet hospitalitzat des d'un càmping valencià"