Un jove destrossa la falla de la comissió de la fallera major infantil de València

El jove ataca sense pietat el monument gran de Ramiro de Maeztu-Lleons, i acaba detingut

La comissió de Ramiro de Maeztu-Lleons ha estat destrossada per un jove que, de matinada, va entrar a l'interior del monument i la va emprendre, sense raó aparent, amb les escenes, que va anar destrossant a cops. El jove, que va saltar les tanques amb una botella de beguda a la mà, va ser detingut per la Policia Nacional en els limítrofs de la falla, després d'haver consumat la destrossa.

El moment va ser gravat

En eixe moment dos joves que estaven a la seua casa van poder gravar les imatges de tot el que estava succeint mentre l'home destrossava la falla de la comissió de la fallera major infantil de València.

"Guerra de vaixells"

En concret es va acarnissar amb una de les escenes més comentades del monument, la "Guerra de Vaixells" entre els regidors Pére Fuset i Carlos Galiana, que va quedar destrossada completament a cops, incloent alguna tècnica d'arts marcials. La falla és una obra de SacabutArt i milita en Primera B. La comissió, a més, és la de la fallera major infantil de València, Carla García.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La Policia Nacional deté a un menor per robar i trencar-li el nas a un altre" "Troben dos bebés bessons sense vida a les portes d'una escola"