La jove gallega que va denunciar una violació múltiple, investigada per simulació de delicte

La demandant va retirar la seua denúncia per motius personals, després que es detectaren incongruències en les seues declaracions
La discoteca Lennon, on suposadament van tenir lloc els fets  | Cedida

 

La presumpta violació en grup d'una jove de 19 anys en una discoteca de la localitat d'A Estrada, a Pontevedra, per la qual la Guàrdia Civil buscava 10 joves d'entre 20 i 25 anys, ha quedat desmentida per la mateixa denunciant. En concret, la jove ha assegurat que, per raons de «tipus personal», retira la demanda que havia interposat davant les forces de seguretat, tal com ha informat Antena 3. 

Després que el passat 13 de desembre començara la investigació per la denúncia que l'afectada va interposar, suposadament sobre uns fets que van tenir lloc el passat 9 de novembre, fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que la mateixa jove es va posar en contacte amb ells, per sol·licitar la retirada del procés, sense justificar massa els seus motius. 

Moltes contradiccions

Una decisió que arriba després que els investigadors detectessin una clara falta de concordança entre les declaracions de l'afectada. A més, algunes fonts assenyalen que és possible que ella mateixa es podria haver adonat de les sospites que estava aixecant entre els agents, i és per això que finalment ha optat per retirar la demanda abans que tot això li causés problemes més grans. 

Tot i això, els investigadors asseguren que la Policia Judicial de Lalín va detectar tot un seguit d'«incongruències i contradiccions en els relats dels fets». De la mateixa forma, l'Institut Armat «estava dubitatiu i inquiet amb les dades». Amb tot, se sospita que la jove va optar per retirar la demanda, abans de ser descoberta. 

La jove està sent investigada

Davant la falta de lògica en les declaracions de la jove, esta ha passat a ser la investigada pels cossos de seguretat, que l'acusen de «simulació de delicte». Per això, la suposada víctima ja ha estat advertida de la seua situació, al mateix temps que un jutge ja té el cas a les seues mans. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nou possible cas de violació a Novelda" "Compartiu: Busquen a un home desaparegut a la muntanya de Higueruelas"