Alliberen dos jóvens explotats sexualment 24 hores al dia en València

Els obligava, fins i tot, a drogar-se, per a poder treballar 24 hores al dia controlats en tot moment
Els policies han pogut detindre al regent i alliberar els dos jóvens | EspanaDiario.es

 

Agents de la Policia Nacional han alliberat dos víctimes d'un delicte relatiu a la prostitució en València i han detingut a l'home que regentava la casa de prostitució a on les víctimes eren obligades a condicions de treball infrahumanes. L'ara arrestat els havia retirat el passaport i els obligava, fins i tot, a drogar-se per a poder treballar les 24 hores del dia, quedant-se tots els diners dels servicis.

  

Les investigacions es van iniciar el mes d'abril quan els agents van tindre coneiximent de què dos jóvens podrien ser víctimes d'un delicte relatiu a la prostitució. Els investigadors van localitzar la suposada casa en la que estarien retingudes les víctimes i, després de realitzar una inspecció, van vore que era una casa de prostitució i van identificar a l'home que la regentava. Immediatament els policies van alliberar a les víctimes i els van oferir assistència i protecció.

Els va retirar els passaports i els obligava a treballar les 24 hores del dia

Els agents van descobrir que l'home que regentava la casa havia contactat amb les víctimes a través de pàgines d'internet i, després d'assegurar-se de la seua situació irregular en Espanya i prometre-los unes bones condicions de treball, els va citar en la casa. Una volta els jóvens havien acudit a la vivenda, l'home els va retirar els passaports i els va obligar a treballar les 24 hores del dia, quedant-se amb tots els diners dels servicis, a més d'exigir-los un deute per la manutenció en el pis.

Pel que pareix, segons investigacions dels agents, l'home els insultava i els impedia eixir del domicili, obligant-los a vegades a drogar-se per a poder treballar les 24 hores sent controlats en tot moment, baix l'amenaça d'entregar-los a la policia aprofitant-se de la seua situació irregular. Els policies, després de les comprovacions oportunes, van detindre a l'home com a presumpte autor d'un delicte relatiu a la prostitució. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Quatre persones, a navaixades, en Russafa" "VALÈNCIA: Ferit un altre conductor de patinet este mes en la ciutat"