Trien al jurat popular del crim d'una anciana a les mans del seu fill en Vinaròs

L'assassí va colpejar a sa mare, de 83 anys, al cap fins que la va matar
Un home de 59 anys va matar a sa mare en Vinaròs | Pixabay

En els pròxims dies, un home de 59 anys de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), s'asseurà en l'Audiència Provincial de Castelló acusat d'assassinar a colps a sa mare, una anciana de 83 anys, en l'any 2018.

Tal com expressa el diari 'Mediterráneo', el processat, que sofris esquizofrènia paranoide, s'enfronta a una pena d'internament psiquiàtric, ja que el fiscal demana, com a màxim, 25 anys de reclusió.

La Secció Primera del citat òrgan judicial va iniciar el divendres el procés de constitució del jurat popular que haurà d'analitzar el parricidi els pròxims dies 26, 27 i 28.

El crim de l'anciana

L'11 de desembre de 2018, l'acusat va decidir posar fi la vida de sa mare en la casa que mare i fill compartien en el camí Sant Gregori de Vinaròs. De sobte, l'home va atacar a la víctima, pegant-li numerosos colps al cap, el rostre, el tòrax i l'abdomen, causant-li a la dona, un xoc traumàtic que provoca la seua mort.

Després de matar a la seua pròpia mare, l'home va eixir al carrer ple de sang i es va dirigir cap a l'estació de tren de Vinaròs, molt prop del lloc del crim.

Presumptament, en les instal·lacions de tren l'home va ser vist per treballadors d'Adif. L'acusat només portava posada la roba interior i els empleats es van donar compte de la sang en la seua roba. El sospitós va començar a dir que l'havien segrestat i torturat, per esta raó,  els testimonis, molt alarmats, van cridar a les autoritats.

Els agents descobriren el cos sense vida de l'anciana

Agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local es van desplaçar a la zona, i ràpidament van sospitar que poguera haver fet mal a algú. Les autoritats van acompanyar a l'home fins al seu domicili, a on van descobrir el cadàver de l'anciana.

El fill de la víctima va ser detingut i traslladat a dependències de la Guàrdia Civil a on va prestar declaració pel crim dut a terme.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor un bomber mentres treballava en un incendi en Vila-real" "Salven la vida a una xiqueta de dos anys en València"