El jutge deixa en llibertat a Diego ‘El Cigala’ al no apreciar risc de fugida

La seua parella li ha posat una denúncia acusant-lo de maltractaments continuats durant una relació de sis anys

El jutjat de Violència sobre la Dona número 7 de Madrid ha acordat la llibertat per al 'cantaor' Diego 'El Cigala', detingut el dimecres per la Policia Nacional per presumptes maltractaments continuats, ja que no aprecia risc de fugida, i s'ha inhibit en favor del Jutjat de Jerez de la Frontera, on resideix la presumpta víctima que li ha denunciat.


Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), a l'artista se li investiga per la presumpta comissió d'un delicte de maltractaments continuats.


Així mateix, a Madrid no s'han adoptat mesures cautelars sobre l'artista, ja que, d'haver-les, s'estan tramitant en el jutjat de Jerez, òrgan competent en ser allí on es troba el domicili de la presumpta víctima i on es tramita el procediment. Per tot això, el jutjat de Madrid s'ha inhibit de l'actuat a este òrgan judicial.


L'arrest de Diego Ramón Jiménez Salazar, de 52 anys, es va produir entorn de les deu de la nit d'este dimecres a l'hotel Catalonia Atocha de Madrid, i ha passat la nit en la comissaria de la Policia Nacional del districte Centre de la capital, situada al carrer de Leganitos.


Unes dependències que ha abandonat poc després de les onze del matí, envoltat d'agents, tapant les esposes amb una dessuadora i alçant lleugerament el cap per a mirar a les càmeres de televisió.


En tràmits de separació, la seua dona denuncia una violència continuada al llarg dels anys

 

La parella de 'El Cigala' va realitzar un relat bastant detallat, contant que quasi des del principi de la relació  l'havia maltractada de manera física i psíquica, si bé cap dels episodis que va patir li va exigir assistència sanitària o hospitalització.


La dona ha reconegut que es trobava en tràmits de separació amb el músic. Esta qüestió ha recaigut en el Jutjat de Violència contra la Dona Número 7 de Madrid. Per part seua, la Policia s'ha limitat a adjuntar les diligències que es van obrir este dimecres amb la denúncia de la dona i la compareixença dels agents que el van detindre.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Agredeix sexualment a una netejadora al centre de salut de Sant Joan d'Alacant" "Declarats culpables del crim de Godella als pares dels xiquets assassinats"