Jutgen al cambrer d'un pub de Cánovas per estafar 30.000 euros a 13 clients

Captava als clients perquè entraren al club amb el pretext de que la segona copa seria gratis o que tindrien un descompte
Imatge d'arxiu de la Ciutat de la Justícia de València   | Europa Press

 

La secció quarta de l'Audiència Provincial de València jutja aquest dijous al cambrer d'un club de València acusat d'haver estafat 29.750 euros a tretze clients, als qui suposadament va intoxicar per a carregar en les seues targetes imports que no responien a compra o consumició alguna.

  

Segons consta en l'escrit d'acusació del Ministeri Públic, al que ha tingut accés EFE, l'acusat té 41 anys, és de nacionalitat russa i pel que sembla va actuar de connivència amb altres persones, contra les quals també es va formular acusació anteriorment.

  

Aquest grup, segons el relat del fiscal, va actuar entre maig i desembre de 2014 i captava a clients perquè entraren al club —situat en el carrer de Serrano Morales, en la coneguda zona de Cánovas— amb diferents pretextos: que la segona copa seria gratis o que tindrien un descompte.

Els convidaven a beure un colpet que els deixava quasi sense coneixement

Una vegada a l'interior convidaven als clients a beure's un colpet que els deixava en un estat de semiinconsciència, de manera que quan realitzaven algun pagament amb la seua targeta de crèdit els acusats es fixaven en el nombre de seguretat per a carregar posteriorment imports no autoritzats.

Feia càrrecs per imports d'entre 490 i 6.610 euros

Algun dels clients es va despertar hores després en algun banc de la propera Gran Via del Marquès del Turia o en altres llocs sense recordar l'ocorregut, sempre segons l'escrit d'acusació de la Fiscalia. En comprovar l'extracte dels seus comptes bancaris, els clients s'adonaven dels càrrecs efectuats la nit anterior en el citat club. Així, el cambrer acusat, de connivència amb uns altres, va fer càrrecs per imports d'entre 490 i 6.610 euros.

Aquests fets són constitutius d'un delicte continuat d'estafa, en opinió del fiscal, que demana per ells una condemna de 2,5 anys de presó, així com la devolució de les quantitats cobrades indegudament, amb la responsabilitat subsidiària dels propietaris de l'establiment.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estes són les condicions per a l'acusat de matara la seua mare ahir a Castelló" "Les nominacions als premis Goya tenen segell valencià"