Jutjat per pegar-li una pallissa i violar a la seua veïna davant del seu fill de 7 anys en València

L'acusat li digué al xiquet que li compraria la PlayStation 4 si deixava de cridar i de plorar
La víctima va ser violada i agredida fins al punt que l'acusat li va introduir els dits en la vagina fins a fer-li sang | València Diari

 

Un home, de nacionalitat equatoriana, ha sigut jutjat esta setmana en la Secció Primera de l'Audiència Provincial de València per, presumptament, haver-se colat en la casa de la seua veïna i exnóvia, pegar-li una pallissa i violar-la davant del fill de la víctima. A més, l'acusat li va prometre al xiquet, de 7 anys, que li compraria una PlayStation 4 si deixava de plorar i de cridar.

Ara, l'home s'enfronta a una condemna de més de 19 anys de presó per dos delictes de lesions, violació de vivenda i agressió sexual, segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', pels fets que es van produir en març de 2018.

Abans d'estos fets, l'acusat ja li hauria pegat una punyada en el nas a la seua exnóvia i acabà provocant-li una forta contusió. A més, abans d'això, l'home li havia deixat un ram de flors en la porta de sa casa amb una nota que deia «Del teu amic de Facebook que li agrades molt», cosa que demostraria el mòbil masclista dels fets. 

L'acusat ho va negar tot en el juí celebrat esta setmana: va negar tant la violació com haver-li enviat les flors, ja que, segons ell, eren per a una altra dona. Tot i això, sí que va reconéixer que la va agredir: «M'armà l'espectacle i li vaig donar un colp en el nas sense voler», però després va dir que no la va vore sagnant en ningun moment.

En el moment que l'acusat va ser preguntat per un missatge que li havia enviat a la víctima i que deia «Promet no arrimar-me a tu, se me n'anà de les mans», no va saber respondre. A més, el presumpte autor dels fets va dir que estava «en un estat d'embriaguesa que no me'n recorde de res» el matí que s'hauria colat en casa de la seua veïna, tot i que sí que va admetre que segurament saltaria el mur de 90 centímetres que separa les dos terrasses «perquè no hi ha una altra manera d'entrar».

Després d'eixa agressió, la víctima va acabar amb la mandíbula trencada per dos llocs i patix estrés postraumàtic des d'aquell moment. El fill de la víctima també ha hagut de rebre tractament psicològic després de presenciar uns fets en els que, presumptament, s'ha mare va ser violada i agredida fins al punt que l'acusat li va introduir els dits en la vagina fins a fer-li sang

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La condemna per al xic que intentà matar al germà menor de la seua exnóvia en Altea" "Xiquet de 4 anys ingressat per meningitis en l'Hospital General d'Alacant"