L'accident de la gasolinera de Benicàssim va estar produït pel conductor que va segrestar la seua exnóvia i va provocar la col·lisió

Imatge de la gasolinera on es va produir l'accident | Google Maps

 

El passat dissabte dos joves es van accidentar en la carretera N-340 en Benicàssim i van impactar contra una gasolinera, on van morir els dos en l'acte a l'incendiar-se el vehicle. El cas es va començar a investigar com un possible cas de violència de gènere, que finalment s'ha confirmat. Al principi es va barallar com una hipòtesi plausible que l'accident fóra fortuït però tot indicava que era un accident provocat pel conductor, l'exnóvio de la jove que anava de copilot. Segons han informat fonts del cas, el jove de 29 anys, veí de Vila-real va raptar a punta de ganivet la víctima una jove de tan sols vint anys i la va obligar a pujar al seu vehicle.

El rapte es va produir en les immediacions de la vivenda d'ella, en el carrer Sant Josep de Vila-real, a primera hora del matí del dissabte 23, i un dia després del seu aniversari, quan ella es disposava a anar a treballar. Ell l'estava esperant i la va abordar després d'haver passat una nit de festa. La parella havia tallat mesos abans i ella havia denunciat diverses vegades. La primera es va posar el passat dia 13 després que ella decidira tallar la relació en novembre. La mare d'ella va assabentar-se que era víctima de maltractaments i que sovint l'havia vexat i colpejar durant la relació, un fet que en canvi, la resta dels seus amics desconeixien.

Víctor va arribar a intentar atropellar-la però en denunciar la Policia va valorar el cas com de «risc mitjà». La xica comptava amb "vigilància" que es limitava a una agent de la policia local que estava en contacte amb ella. Divendres va quedar amb la policia que controlava el seu cas per a prendre un café i parlar, però com la Policia no va posar cap mesura per a vigilar-lo a ell, en lloc d'ella, ningú es va adonar que estava esperant-la al matí per a segrestar-la.

Andrea va ser portada pel seu maltractador per la carretera fins a la gasolinera on el jove va impactar voluntàriament, ja que no consta que s'utilitzaren els frens. Per tant la va assassinar en el que és ja un nou cas de violència masclista. L'Institut de Medicina Legal de Castelló ha practicat hui l'autòpsia a la jove que ha sigut enterrada esta vesprada a les 17.00 hores en l'església major de Vila-real en un funeral multitudinari on han acudit familiars i amics. De nou es posa sobre la taula la poca protecció de les víctimes de violència de gènere i com sovint no es posen els mitjans necessaris per a que estos assassinats deixen d'ocórrer.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desmantellat un laboratori clandestí de drogues a Benidorm" "ARA MATEIX: Espectacular incendi en una fàbrica de València"