L'Ajuntament d'Alcoi seguix tractant de salvar la vida del ciutadà Víctor Parada

L'Ajuntament d'Alcoi seguix lluitant per salvar la seua vida

El ple de l'Ajuntament d'Alcoi demanarà este dilluns a Bolívia la seua implicació per a evitar que Víctor Parada, un ciutadà d'aquell país que va residir durant un temps al municipi alacantí, siga executat a Malàisia. El consistori està tractant des de ja fa moltes setmanes d'influir en la condemna de mort que se li ha imposat al país asiàtic per delictes de tràfic de drogues a este home de 30 anys, i hui donarà un altre pas endavant.

L'Ajuntament d'Alcoi presentarà hui una declaració institucional amb el suport de tots els grups polítics amb l'objectiu de que el govern de Bolívia, d'on és natural Parada, s'implique també en el dramàtic cas del seu ciutadà.

Víctor Parada va ser deportat d'Espanya en 2009 per no tindre papers, i quan tractava d'aconseguir diners de qualsevol forma en 2013 transportant droga a Malàisia va ser detingut. A principis d'este any, qui fóra veí d'Alcoi i Benilloba, va conéixer que estava sentenciat a morir en la forca.

El condemnat a mort, a l'esquerra de la foto | Cedida

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Desmantellat un bingo il·legal a la Comunitat" "Urgent: Un incendi calcina més de 60 vehicles a un desguàs al costat de l'AP-7"