L'autòpsia revela que Olivia va morir per un edema agut de pulmó

La confirmació sobre la causa de la mort de la nena de sis anys queda a l'espera d'altres resultats

L'autòpsia realitzada a Olivia que va concloure al voltant de les 15.00 hores del dia d'ahir en l'Institut Anatòmica Forense i encara a l'espera dels resultats de l'anàlisi toxicològics, biològics i histopatològics, ha revelat que la menuda va morir per un edema agut de pulmó.

A més, la prova de la petjada dactilar realitzada en el mateix institut va confirmar també ahir que el cos trobat el passat dijous en aigües de Tenerife se corresponia amb Olivia, de sis anys.

Seguim a la espera

A l'espera la possible localització dels cossos en la mar, l'autòpsia pot aclarir les circumstàncies en les quals es va produir la mort d'Olivia. El treball dels forenses es veu dificultat pel llarg temps que el cadàver de la xiqueta ha passat baix la mar.

Els investigadors manegen com a hipòtesis que Tomás Gimeno va matar a les seues filles amb una sobredosi de Lorazepam. Pogués ser que, una vegada drogades, les asfixiés. El que cada vegada tenen més clar és que les nenes ja van arribar mortes al pantalà de Port Marina, dins de les bosses que el seu pare va llançar a l'aigua llastrades per l'ancora.

Autòpsia d'Olivia

L'autòpsia d'Olivia està sent molt complicada perquè la menor portava 44 dies baix la mar, però és clau per a determinar el grau de sofriment a l'hora de morir. El caràcter agressiu i celópata del seu pare és l'eix d'estos crims.

El que creu la Guàrdia Civil

A més, la Guàrdia Civil creu que el pare de les xiquetes es va suïcidar després d'assassinar-les. Per este motiu, a més de la xicoteta Anna el vaixell 'Ángeles Alvariño' també té l'objectiu de trobar a Gimeno. Mentre s'esclareixen les causes de la defunció d'Olivia, el vaixell continua treballant en la zona amb el sonar que pot detectar objectes o qualsevol altre element important per al cas a més de 2.000 metres de profunditat.

La mare de les xiquetes deixà a Tomás estant embarassada d'Anna

Beatriz, la mare de les petites, va deixar a Tomás Gimeno estant encara embarassada d'Anna, davant el maltractament a la qual li sotmetia i les contínues infidelitats. Els investigadors tenen la certesa que la xiqueta no trobada està també morta, però existeix una enorme preocupació per trobar també en la mar el cadàver de l'assassí. Perquè de no ser així, de no demostrar-se el seu suïcidi, el cas quedaria obert.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Sanitat demana que no es consumisca el conegut xoriço extrafort de la marca Auchan" "L'autòpsia determinarà si abans d'asfixiar a les seues filles Tomás Gimeno les va dormi"