L'exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana obri les seues portes a Torrent

L'exposició està formada per catorze diorames, alguns dels quals contenen centenars de figures, que recreen escenes de temàtiques diverses
L'exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana obri les seues portes a Torrent | Ajuntament de Torrent

 

Ja pot visitar-se en la sala cívica del Antic Mercat l'exposició de Playmobil més gran de la història de la Comunitat Valenciana, organitzada per l'Ajuntament de Torrent i l'Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil (AESCLICK). Un grup d'alumnes del col·legi San José i Santa Ana han sigut els primers en gaudir d'aquesta exposició gratuïta d'1.700 metres quadrats. 

    

L'exposició està formada per catorze diorames, alguns dels quals contenen centenars de figures, que recreen escenes de temàtiques diverses. Així, a través dels populars clics els visitants poden acostar-se a la Terra Mitjana, recrear-se en el llunyà oest, viure en primera persona la volta ciclista a Espanya i gaudir d'una vesprada de Falles. No falten en aquesta gran exposició les tradicions i les festes de Torrent. Amb figures de Playmobil s'han recreat celebracions tan populars entre els torrentins com Sant Blai i el seu porrat i les desfilades de moros i cristians.

Una exposició per a reviure «els seus jocs de la infància»

  

L'alcalde Jesús Ros, al costat de la regidora de Cultura, Susi Ferrer, i altres membres de la corporació municipal, han sigut dels primers a visitar la mostra. Ferrer ha convidat a no deixar passar l'oportunitat de visitar l'exposició i ha destacat que «aquesta gran mostra no és solament per al públic infantil sinó també per als més majors, que també gaudiren revivint els seus jocs de la infància».

Quin horari té l'exposició?

L'exposició pot visitar-se és el següent horari: de dilluns a dissabte de 9 a 14 h; diumenge de 10 a 13 h; dimarts, divendres i dissabte de 17 a 20 h. A més, la mostra estarà oberta en horari de vesprada el diumenge 16 i 23, dimecres 26, dijous 27, dimecres 2 i dijous 3. El dia 25 de desembre, 1 i 6 de gener estarà tancat. I el 5 estarà oberta solament pel matí.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA DE DOL: Mor Alba Ojeda, la xiqueta valenciana amb paràlisi" "Dos detinguts per una brutal agressió a un home per furtar-li el mòbil a Castelló"