Li arranca l'orella a un altre home d'un mos després de creure que era l'amant de la seua nóvia a Calp

L'acusat va agredir també al metge que va atendre al ferit
Tribunal Superior de Justicia valencià | Cedida

 

Un tribunal jutjarà dilluns que ve a un home que està acusat d'arrancar d'una mossegada a un altre part de l'orella dreta a Calp, a la comarca de la Marina Alta, després d'haver-ho confós amb una altra persona i pensar que estava amb la seua nòvia. Segons informaren ahir fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la vista oral se celebrarà a partir de les 10:00 hores en la Secció Tercera de l'Audiència Provincial d'Alacant.                               

Va agredir també al metge

  

La Fiscalia sol·licita provisionalment per al processat penes que sumen 12 anys de presó per delictes de lesions i atemptat contra un funcionari sanitari ja que suposadament va agredir també al metge que va atendre al ferit. Ambdós agressions van ocórrer al novembre de 2017 en esta localitat de la comarca de la Marina Alta, quan l'acusat va vore a una parella dins d'un cotxe i va confondre a la xica amb la seua pròpia nòvia, segons les fonts citades.                      

Li va arrancar part del lòbul de l'orella

  

El sospitós va obrir la porta del conductor i va començar suposadament a donar-li patades i colps de puny en la cara a l'home per arrancar-li a continuació, d'una mossegada, part del lòbul de l'orella dreta. Poc més tard, va pujar a aquest vehicle i va traslladar per força al ferit fins a un centre de salut de Calp, d'acord amb la versió de l'acusació pública, i la va emprendre també a colps amb el metge perquè s'obstinava a estar present en l'atenció sanitària a l'agredit.                                                                

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT FORT: Descobrix qui és la nova nòvia d'Alberto Isla" "TERRIBLE: El perillós objecte que han trobat dins d'un peix i que tots tenim a casa"